Bemutatkozás

A Rózsa Pszichológiai Központ családi vállalkozásként, 2016 februárjában nyitotta meg kapuit Budapest belvárosában, a VII. kerületben. Könnyen megközelíthető helyen, egy igényesen felújított, színvonalasan berendezett, barátságos földszinti rendelőben, két jól felszerelt, különálló terápiás szoba várja szakembereinket.

Pszichológiai Központunkat azért alapítottuk, hogy professzionális, minőségi szolgáltatást, sokrétű ellátást biztosítsunk klienseink számára. Támogató, barátságos légkörű, rugalmas keretek között működő, a rendelési idők megválasztásában nagy személyes szabadságot adó pszichológiai rendelőt hoztunk létre, ahova mind a pszichológus kollégák, mind a kliensek szívesen jönnek vissza.

A szakmai irányítást Berta-Szalóki Sára tanácsadó szakpszichológus és családterapeuta jelölt végzi. Pszichológiai Központunk működtetéséért, az online megjelenésért, valamint az ügyfélkapcsolatokért Berta Szabolcs a felelős. Mind a ketten azért dolgozunk, hogy rendelőnk folyamatosan magas színvonalat nyújtva egy jó hely legyen a változásra, fejlődésre.

Terápiás szobáink egyéni, pár- és családterápiára, valamint csoportos foglalkozásokra is kiválóan alkalmasak. A szobák órákra, alkalomszerűen is kibérelhetőek, így ideálisak azok számára, akik most tervezik beindítani magánpraxisukat. Azon kollégák számára, akik rendszeresen (heti több mint 4 vagy 9 órára) veszik igénybe szolgáltatásainkat, kedvezményes árat kínálunk.

Kérjük tekintse meg kiadó terápiás szobáinkat, a Kék és Sárga szobát, és amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk jelentkezését az elérhetőségeink valamelyikén!

Ha szeretné személyesen megtekinteni Rózsa Pszichológiai Központunkat, arra előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

A jövőbeni együttműködés reményében:

Berta Szabolcs és Berta-Szalóki Sára, a Rózsa Pszichológiai Központ tulajdonosai

Rózsa Pszichológiai Központ Rózsa Pszichológiai Központ - Sárga szoba Rózsa Pszichológiai Központ - Kék szoba